Kurs

ICC Norge arrangerer kurs innen Incoterms® (leveringsbetingelser) og betalingssikring over hele landet, i tillegg til bedriftsinterne Incoterms® kurs.

Kursene skal gjøre din hverdag enklere og sikre at din bedrift unngår dyre konflikter og tvister i fremtiden. Incoterms® skal sikre at du velger riktig leveringsbetingelser hvis noe skulle gå galt. Feil bruk av leveringsbetingelsene kan få store økonomiske konsekvenser for din bedrift. Er du og alle ansvarlige i din bedrift oppdatert?

  • Våre foredragsholdere har mange års erfaring og er kvalitetssikret av ICC som de beste på sitt område.
  • ICC Norge arrangerer kurs over hele Norge, både eksternt og bedriftsinternt.

Erfaringsmessig passer kurset for befraktere, importører, eksportører, transportører og folk innen forsikring, bank og logistikkpersonell. Kursene er spesielt viktige for selgere som ofte er de som binder opp bedriften gjennom kontraktsinngåelser. Alle medarbeidere i bedriftens økonomiavdeling vil også ha nytte av denne kursene og de nye oppdateringene i Incoterms®.

Kurset er relevant for advokater/juridisk personell og er godkjent som obligatorisk etterutdanning av Advokatforeningen. Kurset innrapporteres som etterutdanning til Finanstilsynet og Advokatforeningen

Hold deg oppdatert på internasjonal handel

Meld deg på nyhetsbrevet til ICC Norge og hold deg oppdatert på nyheter, kurs og arrangementer relatert til internasjonal handel.

Vi sender ut én e-post i måneden.

Takk for din interesse i ICC Norge

Vi har sendt en bekreftelse til e-posten du oppgav.